PCI lanceert eigen wijn label

Hef het glas voor het goede doel!

De Parochiële Caritas Instelling in Gouda is in 2006 gestart met de verkoop van uitstekende wijnen onder het label ‘PCI’.

Wij bieden een droge witte wijn (Blanc de blancs) van wijnhuis Drouet, een Franse witte wijn, die doet denken aan de Graves Superieur en een mooie volle rode wijn, Fleur du Roc (Côtes du Rousillon ac).

De opbrengst van de verkoop van PCI-wijn komt geheel ten goede aan onze medemens in acute financiële nood! In samenwerking met de Diaconie en het Noodfonds wordt geprobeerd mensen bij te staan in acute financiële problemen, zoals huisuitzetting wegens huurschuld, afsluiting van energie, etc. Vooral als er kinderen bij betrokken zijn, proberen wij dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Prijs voor zowel witte als rode wijn bedraagt een schappelijke € 6,95 per fles. Een doos van 6 flessen kost € 37,50. Ook leverbaar in geschenkverpakkingen van 2 of 3 flessen, inhoud naar keuze wit of rood of gecombineerd. Bestellingen vanaf 6 flessen bezorgen wij gaarne na afspraak bij u aan huis.

U kunt deze uitstekende PCI wijnen bestellen via ons emailadres: secretariaat@pci-gouda.nl of per telefoon 06 47 173 821.